درمان ایمپلنت

درمان ایمپلنت دندان روشی است که برای غلبه بر کمبودهای دندان ما که به دلایل مختلف از بین می روند. ایمپلنت ها پیچ هایی هستند که از جنس تیتانیوم در استخوان فک قرار می گیرند.

وقتی دندان پوسیده یا آسیب دیده به هر دلیلی کشیده شود یا از دست دادن دندان اتفاق بیافتد ، قسمت قابل مشاهده دندان و ریشه آن که تاج نامیده می شود از بین می رود. این کاشت از ریشه ای تشکیل شده است که به استخوان و دندانی که روی ریشه ثابت می شود ، درست مانند یک دندان طبیعی متصل می شود. با روش کاشت می توان کمبود تک دندان را برطرف کرد یا از پروتز و پل های ساخته شده پشتیبانی کرد.

ایمپلنت در مواردی که به دلایل مختلف یک، چند یا تمام دندانها از بین بروند ، انتخاب مناسب برای بیماران درهرسنی است. با این حال ، با توجه به رشد استخوان ، صحیح است که تا سن 16 سالگی برای دختران و 18 سال برای پسران صبر کنیم.

در حالی که ایمپلنت در استخوان فک قرار می گیرد ، باید استخوان کافی در فک وجود داشته باشد. در مواردی که مقدار استخوان ناکافی است ، ممکن است ایمپلنت موفقیت آمیز نباشد ، زیرا به اندازه کافی پشتیبانی نمی شود. با پیوند استخوان ، این کمبود برطرف شده و استخوان فک برای استفاده در ایمپلنت آماده می شود.

برخی از مشکلات سلامتی و ویژگی ها و عادات بیمار می تواند باعث ایجاد مشکلاتی در استفاده از ایمپلنت شود:

هموفیلی ، دیابت و اختلالات ایمنی مختلف ممکن است در درمان ایمپلنت خطرات ایجاد کنند.

درمان ایمپلنت در دوران بارداری توصیه نمی شود.

مصرف الکل می تواند مشکلاتی را ایجاد کند که می تواند مانع درمان شود.

سیگار کشیدن نیز عاملی است که میزان موفقیت را کاهش می دهد. اجتناب از سیگار کشیدن ، به ویژه در طول درمان ، ضروری است.

برنامه ایمپلنت گذاری

ایمپلنت ها معمولاً از مواد تیتانیومی بسیار سازگار ساخته می شوند که پایه محکمی برای پروتز ایجاد می کنند.

پس از معاینه دقیق و آماده سازی توسط دندانپزشک ، سیلندر تیتانیوم و ایمپلنت دندان مخروطی با جراحی در استخوان فک قرار می گیرد. همجوشی ایمپلنت با استخوان فک به طور متوسط ​​3 ماه طول می کشد. در پایان این دوره ، تکیه گاه مورد استفاده برای اتصال ایمپلنت و پروتز قرار داده می شود. و سرانجام با اتصال روکش تاج یا دندان مصنوعی برای یک دندان ، ایمپلنت کامل می شود.

درمان ایمپلنت یک روش بسیار قابل اعتماد است که توسط پزشکان متخصص دندانپزشکی با تجربه استفاده می شود. در میان تمام کاربردهای پروتز ، این تنها روش درمانی است که از استخوان فک محافظت می کند ، مانند دندان های خود فرد عمل می کند و استفاده از پروتزها را تسهیل می کند.

ایمپلنت دندان ماکت

در چه مواردی می توان روش ایمپلنت را انجام داد؟

در مواردی که یک یا چند دندان از بین رفته باشد ،

در مواردی که کمبود دندان از عملکرد صحیح گفتار و جویدن جلوگیری می کند ،

در مواردی که دندان های مصنوعی در دهان بلغزانند ، باعث ایجاد صدا می شوند و هنگام غذا خوردن مشکل ایجاد می کنند ،

در تجدید پل ، کاشت یک راه حل دائمی ارائه می دهد.

البته در مرحله تصمیم گیری می توانید تمام راه حل ها را از دندانپزشک خود بگیرید. هنگام مشورت با پزشک ، مهم است که سیگار کشیدن ، داروها و بیماری های مزمن را نیز به اشتراک بگذارید.

اثر بخشی ایمپلنت

همانطور که در بسیاری از موضوعات مربوط به بهداشت دهان و دندان ، برخی از اطلاعات غلط. در درمان ایمپلنت باعث می شود درمان به تعویق بیفتد و حتی بیمار از درمان خودداری کند. با این حال ، در این درمان که دارای تأثیراتی مانند عمل کشیدن دندان است و به طور متوسط ​​در نیم ساعت به اتمام می رسد ، معتبرترین روش درمانی برای رفع کمبود دندان با موفقیت 90٪ و ماندگاری طولانی مدت است.

آمادگی روزکاشت ایمپلنت

مهم این است که شما شب قبل از درمان خوب بخوابید. باز هم ، چند روز قبل از درمان ، ممکن است لازم باشد از آنتی بیوتیک و دهان شویه در برابر خطر عفونت استفاده کنید. از آنجا که ناحیه مورد عمل به درستی بی حس می شود ، درمانی است که در آن دردی احساس نخواهید کرد ، تقریباً 15-30 دقیقه طول می کشد. بعد از استفاده ، جایی که اثر بی حسی برای چند ساعت ادامه خواهد داشت ، می توانید با استفاده از داروهای مسکن توصیه شده توسط پزشک از دردی که ممکن است در لثه و بافت ایجاد شود ، جلوگیری کنید. فراموش نکنید که یک روز پس از درمان می توانید به راحتی به کار و زندگی روزمره خود برگردید!

سوال متداول در ارتباط با مواردی که باید قبل وبعد از کاشت دندان به آنها توجه کنید

سیاری از بیماران از اینکه چقدر درمان ایمپلنت می تواند ساده باشد ، تعجب می کنند. پیشرفت های فنی و آماده سازی کامل به معنای آن است که درمان ایمپلنت یک روش جراحی گام به گام می باشد. ارزیابی و برنامه ریزی مورد نیاز قبل از جراحی انجام می شود.

نمایش سه بعدی ایمپلنت دندان

دندانپزشک دهان شما را با دقت معاینه می کند. این معاینه شامل بررسی رادیوگرافی (تصویر اشعه ایکس) و گاهی اوقات سی تی اسکن از فک شما برای ارزیابی شکل و وضعیت استخوان فک می باشد. این به دندانپزشک اجازه می دهد تا دقیقاً نحوه و محل قرار دادن ایمپلنت ها را در طول دوره درمان برنامه ریزی کند. وقتی تصمیم گرفتید که ایمپلنت دندان برای شما مناسب می باشد ، تمرکز اصلی شما بر روی روز انجام کاشت می باشد.

پس از پایان روند درمان شما باید هر روز بهداشت دهان و دندان را برای سلامت مطلوب ایمپلنت های خود انجام دهید. همانند دندان های طبیعی ، بسیار اهمیت دارد که به بهداشت ایمپلنت خود متعهد باشید تا از بروز مشکلات جلوگیری کنید. این شامل ویزیت منظم دندانپزشک نیز می شود. اگر از کاشت دندان خود به خوبی مراقبت کنید و استخوان متصل به آن محکم و سالم باشد. می توانید انتظار داشته باشید که از ایمپلنت برای سالها بدون مشکل استفاده کنید.

موارد مورد نیاز قبل از درمان ایمپلنت
آیا باید مرخصی بگیرم؟

ممکن است نیازی به مرخصی گرفتن نباشد ، اما برای احتیاط می توانید یک یا دو روز مرخصی بگیرید. تا چند روز پس از درمان ، سعی کنید هیچ تعهد عمده شغلی نداشته باشید.

آیا من به شخصی احتیاج دارم که مرا همراهی کند؟

می توانید روزی که کاشت شما انجام می دهید از شخصی بخواهید که شما را به خانه ببرد. دندانپزشکان ایمپلنت اغلب از بی حسی موضعی استفاده می کنند اما در صورت تمایل می توانید از روش آرامبخشی استفاده کنید. بی حسی می تواند به صورت خوراکی یا از طریق یک تزریق داخل وریدی انجام شود. اگر ترجیح می دهید آرام بخشی را انجام دهید ، یک فرد مسئول باید در این جلسه شما را همراهی کند و سپس شما را در خانه همراهی کند. اگر روش آرام بخشی را انتخاب کنید ، دندانپزشک به شما مشاوره بیشتری خواهد داد.

آیا به تسکین دهنده درد احتیاج دارم؟

ممکن است به هیچ تسکین دهنده درد احتیاج نداشته باشید. در هر صورت ، مطمئن شوید که پس از اتمام روش تسکین دهنده درد مناسب در دسترس دارید. اگر به هر دارویی حساسیت دارید ، لطفاً این موضوع را با دندانپزشک ایمپلنت خود در میان بگذارید.

مراقبت های بعد از کاشت ایمپلمنت دندان

آیا پس از ایمپلنت دندان خونریزی خواهم داشت؟

مقداری خونریزی جزئی بعد از قرار دادن ایمپلنت دندان طبیعی است. دندانپزشک ممکن است از شما بخواهد که حدود یک ساعت روی پد پنبه محکم گاز بگیرید و به ناحیه فشار وارد کنید. سپس پد باید به آرامی برداشته شود. در صورت لزوم ، این فرآیند را با یک تکه پد دیگر 30 دقیقه دیگر تکرار کنید. در صورت ادامه خونریزی ، 30 دقیقه کیسه چای مرطوب را روی ناحیه ایمپلنت قرار دهید. اسید تانیک موجود در برگ چای به جلوگیری از ادامه خونریزی کمک می کند. هنگامی که ایمپلنت در جای خود قرار گرفت ، ممکن است خونریزی کمتری نسبت به کشیدن دندان داشته باشید. زیرا کاشت حفره دندان را پر کرده است.

چگونه می توانم روند بهبودی را تسریع ببخشم؟

پس از کاشت دندان از شستشوی دهان خودداری کنید و سعی کنید تا پایان روز ناحیه جراحی را با زبان یا انگشتان خود اذیت نکنید. این می تواند لخته خون تشکیل شده را از بین ببرد و باعث خونریزی شود. تف نکنیده و سیگار نکشید، این امر می تواند لخته های خون را از بین برده و روند بهبودی را آرام کند.

پس از ایمپلنت دندان باید استراحت کنم؟

فعالیت های خود را در روز جراحی محدود کنید ، زیرا تحرک جسمی می تواند ضربان قلب و خونریزی را افزایش دهد. در صورت ادامه خونریزی ، باید با دندانپزشک خود تماس بگیرید.

پس از جراحی تورم صورت خواهم داشت؟

پس از جراحی ممکن است تورم یا کبودی داشته باشید. تورم تا یک روز پس از عمل مشخص نخواهد شد و پس از دو تا سه روز به اوج خود می رسد. با استفاده از کیسه های یخ در کنار صورت می توان تورم را کاهش داد.. بعد از 24 ساعت دیگر یخ هیچ تاثیری نخواهد داشت. در این مرحله ، ممکن است اعمال گرما در کاهش اندازه تورم مفیدتر باشد.

چه زمانی باید از داروهای تسکین دهنده درد استفاده کنم؟

بعد از ایمپلنت دندان احتمالاً احساس درد نخواهید داشت. دندانپزشک به شما توصیه می کند که قبل از بین رفتن بی حسی ، اولین دوز مسکن را مصرف کنید. و سپس آنها را در حداکثر دوز مشخص شده برای دو روز اول پس از جراحی مصرف کنید. برای بیشتر بیماران ، داروهای مسکن بدون نسخه که به طور معمول برای سردرد مصرف می شود کافی است.

هرگونه درد یا ناراحتی باید هر روز به تدریج فروکش کند. اگر بعد از چند روز احساس درد و تورم شدید دارید، باید با دندانپزشک خود تماس بگیرید. دندانپزشک برای مراقبت مناسب و داروهای ضد درد برای راحتی به شما مشاوره می دهد.

تغذیه پس از ایمپلنت دندان

نوشیدنی های سرد فقط در روز جراحی توصیه می شود. خوردن آب برای تسریع روند بهبودی حائز اهمیت می باشد. از نوشیدنی های گرم ، الکلی و غذاهای گرم یا ادویه دار پرهیز کنید. تا زمان از بین رفتن اثر بی حسی موضعی ، غذا نخورید. اگرچه خوردن غذا در چند روز اول دشوار است ، سعی کنید به خوردن غذاهای مقوی ادامه دهید. در صورت تغذیه مناسب سریعتر بهبود خواهید یافت و انرژی بیشتری خواهید داشت. سعی کنید غذاهای نرمتر را انتخاب کنید. بهتر است از غذاهایی مانند ذرت بو داده ، آجیل یا میوه های دانه دار خودداری کنید زیرا باعث ایجاد عفونت می شود. بیشتر بیماران پس از هفت تا ده روز می توانند به رژیم غذایی عادی برگردند.

بهداشت دهان و دندان

رعایت بهداشت دهان و دندان برای بهبودی ضروری می باشد. در صورت تجویز دندانپزشک از دهانشویه کلرهگزیدین استفاده کنید. روز بعد از جراحی ، شستشوی آب گرم نمک نیز توصیه می شود. هنگام استفاده از دهان شویه ها ، ملایم باشید و از تورم شدید خودداری کنید.

بهبود

بهبودی معمولاً با کمترین درد آسان است. در بیشتر موارد ، دندانپزشکان می خواهند لثه را ترمیم کرده و ایمپلنت را با استخوان فک جوش دهند. معمولاً یک دوره بهبودی از شش هفته تا شش ماه وجود دارد. بخیه ها به طور معمول بعد از چهارده روز خود به خود برداشته و یا حل می شوند.

سبک زندگی سالم برای بهبودی ضروری است. سیگار کشیدن به طور قابل توجهی بهبودی را با تاخیر روبرو می کند. نیکوتین موجود در دود رگهای خونی را منقبض می کند و جریان خون در بافت های نرم را کاهش می دهد که می تواند بر پاسخ ایمنی تأثیر بگذارد. سیگار کشیدن روند بهبودی را کند می کند و بر سلامت طولانی مدت لثه و استخوان تأثیر می گذارد. سیگار کشیدن احتمال عدم بهبود صحیح ایمپلنت را افزایش می دهد و احتمال عدم موفقیت را با گذشت زمان افزایش می دهد. روند بهبودی همچنین می تواند تحت تأثیر رژیم غذایی نامناسب ، مصرف زیاد الکل و عدم مراقبت از دندان قرار گیرد. زمان بهبودی برای هر بیمار متفاوت خواهد بود. طول مدت بهبودی شما به برنامه درمانی شما بستگی دارد.

آنتی بیوتیک ها

آنتی بیوتیک ها ممکن است توسط دندانپزشک شما قبل یا بعد از جراحی تجویز شود. در صورت تجویز آنتی بیوتیک ، حتماً نسخه خود را تا پایان روند درمان کامل کنید تا از عفونت جلوگیری کنید.

آیا می توانم از دندان مصنوعی خود پس از درمان استفاده کنم؟

از پروتزهای جزئی یا کامل بلافاصله بعد از جراحی استفاده نشود. اگر پروتزی دارید که ناحیه کاشت را پوشش می دهد ، باید تا آنجا که ممکن است برای محافظت از محل کاشت در طول دوره بهبودی اولیه ، آن را بپوشید. اگر در طول دوره درمان از دندان های جایگزین استفاده می شود ، بسیار اهمیت دارد که فشار کنترل نشده ای به ایمپلنت زیرین وارد نکند. دندانپزشک پس از قرار دادن ایمپلنت ، دستورالعمل های خاصی در مورد استفاده از پروتز یا دندانهای جایگزین به شما می دهد.

مراقبت بلند مدت

هنگامی که ایمپلنت های جدید و لثه های اطراف شما بهبود یافتند. باید همانند دندان های طبیعی از آنها مراقبت کنید. برای حفظ سلامت دندان ها و لثه ، دو بار در روز مسواک بزنید ، نخ دندان بکشید و مرتباً به دندانپزشک خود مراجعه کنید.

اگر بهداشت دهان و دندان دندان ضعیف باشد ، باکتری ها جمع شده باعث التهاب می شوند. در صورت عدم درمان ، التهاب می تواند باعث از بین رفتن استخوان در اطراف ایمپلنت شود. در نهایت ایمپلنت لنگرگاه اخود را از دست می دهد ، سست می شود و ممکن است سقوط کند.

موفقیت کاشت دندان

بیماران گزارش می کنند که درد ایمپلنت دندان بسیار کمتر از برداشتن دندان یا درمان عصب کشی است. قرار دادن کاشت دندان به طور کلی آسانتر از تصور اکثر مردم است.

تعهد شما به نتایج درمان ایمپلنت حفظ بهداشت دهان و دندان است. تمیز کردن ایمپلنت ها کار دشواری نیست و اگر درمان شما به خوبی پیش رود ، مراقبت های مداوم مانند هر بیمار با دندان های طبیعی خواهد بود.

اشتراک گذاری این مطلب:

آخرین مقالات

کولونوسکوپ چیست

question_answer0
کولونوسکوپ چیست كولونوسكوپ دستگاهی است كه از يك لوله قابل انعطاف با قطری به اندازه قطر يك انگشت و طول…

موقعیتهای پنجگانه ایمنی دارویی

question_answer0
موقعیت های پنج گانه برای ایمنی دارویی شروع مصرف دارو نام داروچیست وبرای چه موردی مصرف می شود؟ خطرات و…
Safety tips for taking medicine

مصرف کلگزان

question_answer0
مصرف کلگزان کلگزان برای پیشگیری از ایـجـاد لختـه در خـون ووریــدی هــای عمقــی بــدن مصرف می شود . شرایـط نگهـداری…
Safety tips for taking medicine

قرص ریواروکسابان ( زالرتو)

question_answer0
  قرص ریواروکسابان ( زالرتو) Rivaroxaban   داروی ریواروکسابان به نام های تجاری ذیل در بازار موجود می باشد: Axabin …
Safety tips for taking medicine

قرص آپیکسابان

question_answer0
قرص آپیکسابان (نام تجاری Eliquis) Apixaban داروی آپیکسابان به نام های تجاری ذیل در بازار موجود می باشد: Apirax  •…

فیـوژن

question_answer0
فیـوژن فیوژن به معنای حذف فشار از روی اعصاب ستون فقرات می باشد.   مراقبت های بعد از عمل :…

عمل tul چگونه انجام می شود

question_answer0
  رنال کولیک (درد کلیه ) یک درد شدید و ناگهانی در ناحیه پهلو بوده که بیمار را بیقرار می…

تغذیه بعد از عمل سلیو

question_answer0
افرادی که مبتلا به جاقی مفرط درجه 3 می باشند یعنی ورزش و رژیم جوابگوی آنان نمی باشدلازم می شود …
فهرست