اصفهان ، بلوار شهدای صفه ، بیمارستان تخصصی خانواده
031-36201392
Search
سامانه نوبت دهی
صفحه اصلی
درباره بیمارستان
معرفی بیمارستان خانواده
مدیر عامل و ریاست بیمارستان
معاونت پشتیبانی بیمارستان
کادر مدیریتی بیمارستان
بیانیه رسالت ، چشم انداز و ارزش ها
گواهینامه و افتخارات بیمارستان
کمیته های بیمارستان
دپارتمان درمانی
بخش های بستری
پلی کلینیک تخصصی
پاراکلینیک تخصصی
کلینیک تخصصی دندانپزشکی
دپارتمان بیماران بین الملل
معرفی دپارتمان بین الملل (IPD)
تعرفه خدمات IPD
پزشکان دپارتمان بین الملل
فرم درخواست مشاوره و پذیرش بیمار بین الملل
دپارتمان آموزش
معرفی واحد آموزش
آموزش بیمار
آموزش کارکنان
آموزش مادر و نوزاد
آموزش ارتقاء سلامت
سامانه آزمون آنلاین
پزشکان بیمارستان
اخبار و رویدادها
خدمات الکترونیک
خدمات الکترونیک پزشکان
خدمات الکترونیک همکاران
خدمات الکترونیک بیماران
مناقصه و مزایده
ارتباط با ما
ارتباط با بیمارستان
همکاری با بیمارستان
سنجش رضایتمندی کارکنان از خدمات غذایی
"
*
"فیلدهای ضروری را نشان می دهد
شماره پرسنلی
*
بخش/واحد
*
انتخاب کنید
بخش مامائی
بخش جراحی زنان
بخش جراحی مردان
بخش داخلی
بخش CCU
بخش ICU
بخش نوزادان
بخش زایشگاه
بخش اورژانس
بخش جراحی2
اتاق عمل جنرال
اتاق عمل زنان
CSR
دفتر پرستاری
واحد تصویربرداری
واحد امور مالی
واحد منابع انسانی
امور اداری
واحد پذیرش
واحد خدمات عمومی
واحد انتظامات
واحد مخابرات
واحد تاسیسات
واحد فناوری اطلاعات
پلی کلینیک
واحداسناد پزشکی
واحداطلاعات سلامت
واحد بهبود کیفیت
واحد آموزش
واحد انبار
واحد بهداشت محیط
واحد تغذیه
واحد ناظر داروئی
واحد معاینات سلامت
واحد دندانپزشکی
واحد ازمایشگاه
سمت
*
انتخاب کنید
پرستار
خدمات
ماما
پزشک
کارمند
تحصیلات
*
انتخاب کنید
بی سواد
ابتدایی
راهنمائی
دیپلم
فوق دیپلم
لیسانس و بالاتر
جنسیت
*
انتخاب کنید
مرد
زن
قابل توجه همکاران گرامی در صورتی که درخصوص هر یک از سنجه های زیر نظری ندارید میتوانید نسبت به پاسخ دهی همان سنجه اقدام نکنید.
1- نوع غذاهای ارائه شده در وعده صبحانه؟
خیلی زیاد (4 امتیاز)
زیاد (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
کم (1 امتیاز )
خیلی کم (0 امتیاز)
2- نوع غذاهای ارائه شده در وعده ناهار؟
خیلی زیاد (4 امتیاز)
زیاد (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
کم (1 امتیاز )
خیلی کم (0 امتیاز)
3- نوع غذاهای ارائه شده در وعده شام ؟
خیلی زیاد (4 امتیاز)
زیاد (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
کم (1 امتیاز )
خیلی کم (0 امتیاز)
4-نوع و کیفیت میان وعده های ارائه شده ؟
خیلی زیاد (4 امتیاز)
زیاد (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
کم (1 امتیاز )
خیلی کم (0 امتیاز)
5- تنوع برنامه غذایی بیمارستان ؟
خیلی زیاد (4 امتیاز)
زیاد (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
کم (1 امتیاز )
خیلی کم (0 امتیاز)
6- طعم و مزه غذا؟
خیلی زیاد (4 امتیاز)
زیاد (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
کم (1 امتیاز )
خیلی کم (0 امتیاز)
7- شکل ظاهری و بافت غذا ؟
خیلی زیاد (4 امتیاز)
زیاد (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
کم (1 امتیاز )
خیلی کم (0 امتیاز)
8- کفایت و حجم غذا؟
خیلی زیاد (4 امتیاز)
زیاد (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
کم (1 امتیاز )
خیلی کم (0 امتیاز)
9- مخلفات همراه غذا(ماست،سالاد ، سوپ و ...)
خیلی زیاد (4 امتیاز)
زیاد (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
کم (1 امتیاز )
خیلی کم (0 امتیاز)
10-کیفیت نان ؟
خیلی زیاد (4 امتیاز)
زیاد (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
کم (1 امتیاز )
خیلی کم (0 امتیاز)
11- نحوه برخورد پرسنل توزیع غذا؟
خیلی زیاد (4 امتیاز)
زیاد (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
کم (1 امتیاز )
خیلی کم (0 امتیاز)
12- وضعیت آراستگی ظاهری و لباس پرسنل توزیع غذا ؟
خیلی زیاد (4 امتیاز)
زیاد (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
کم (1 امتیاز )
خیلی کم (0 امتیاز)
13- نوع و بهداشت ظروف توزیع غذا ؟
خیلی زیاد (4 امتیاز)
زیاد (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
کم (1 امتیاز )
خیلی کم (0 امتیاز)
14- نحوه آرایش و سرو غذا؟
خیلی زیاد (4 امتیاز)
زیاد (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
کم (1 امتیاز )
خیلی کم (0 امتیاز)
15- دمای غذا در هنگام توزیع غذا؟
خیلی زیاد (4 امتیاز)
زیاد (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
کم (1 امتیاز )
خیلی کم (0 امتیاز)
16- زمان توزیع غذا ؟
خیلی زیاد (4 امتیاز)
زیاد (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
کم (1 امتیاز )
خیلی کم (0 امتیاز)
17-زمان جمع آوری ظروف و باقیمانده غذا
خیلی زیاد (4 امتیاز)
زیاد (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
کم (1 امتیاز )
خیلی کم (0 امتیاز)
هر گونه انتقاد یا پیشنهادی دارید، مرقوم فرمایید.
Δ
فهرست