سنجش رضایتمندی کارکنان از خدمات غذایی

تتتتتتت

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

قابل توجه همکاران گرامی در صورتی که درخصوص هر یک از سنجه های زیر نظری ندارید میتوانید نسبت به پاسخ دهی همان سنجه اقدام نکنید.
1- نوع غذاهای ارائه شده در وعده صبحانه؟
2- نوع غذاهای ارائه شده در وعده ناهار؟
3- نوع غذاهای ارائه شده در وعده شام ؟
4-نوع و کیفیت میان وعده های ارائه شده ؟
5- تنوع برنامه غذایی بیمارستان ؟
6- طعم و مزه غذا؟
7- شکل ظاهری و بافت غذا ؟
8- کفایت و حجم غذا؟
9- مخلفات همراه غذا(ماست،سالاد ، سوپ و ...)
10-کیفیت نان ؟
11- نحوه برخورد پرسنل توزیع غذا؟
12- وضعیت آراستگی ظاهری و لباس پرسنل توزیع غذا ؟
13- نوع و بهداشت ظروف توزیع غذا ؟
14- نحوه آرایش و سرو غذا؟
15- دمای غذا در هنگام توزیع غذا؟
16- زمان توزیع غذا ؟
17-زمان جمع آوری ظروف و باقیمانده غذا

فهرست