اصفهان ، بلوار شهدای صفه ، بیمارستان تخصصی خانواده
031-36201392
Search
سامانه نوبت دهی
صفحه اصلی
درباره بیمارستان
معرفی بیمارستان خانواده
مدیر عامل و ریاست بیمارستان
معاونت پشتیبانی بیمارستان
کادر مدیریتی بیمارستان
بیانیه رسالت ، چشم انداز و ارزش ها
گواهینامه و افتخارات بیمارستان
کمیته های بیمارستان
دپارتمان درمانی
بخش های بستری
پلی کلینیک تخصصی
پاراکلینیک تخصصی
کلینیک تخصصی دندانپزشکی
دپارتمان بیماران بین الملل
معرفی دپارتمان بین الملل (IPD)
تعرفه خدمات IPD
پزشکان دپارتمان بین الملل
فرم درخواست مشاوره و پذیرش بیمار بین الملل
دپارتمان آموزش
معرفی واحد آموزش
آموزش بیمار
آموزش کارکنان
آموزش مادر و نوزاد
آموزش ارتقاء سلامت
سامانه آزمون آنلاین
پزشکان بیمارستان
اخبار و رویدادها
خدمات الکترونیک
خدمات الکترونیک پزشکان
خدمات الکترونیک همکاران
خدمات الکترونیک بیماران
مناقصه و مزایده
ارتباط با ما
ارتباط با بیمارستان
همکاری با بیمارستان
سنجش رضایتمندی بیمار / همراه بیمار از خدمات غذایی
"
*
"فیلدهای ضروری را نشان می دهد
کد ملی بیمار / همراه بیمار
*
فرد پاسخگو
*
انتخاب کنید
بیمار
همراه بیمار
جنسیت
*
انتخاب کنید
مرد
زن
بخش/واحد
*
انتخاب کنید
بخش مامائی
بخش جراحی زنان
بخش جراحی مردان
بخش داخلی
بخش CCU
بخش ICU
بخش نوزادان
بخش زایشگاه
بخش اورژانس
بخش جراحی2
مدت زمان بستری
*
انتخاب کنید
1 روز
2 روز
3 روز
4 روز
5 روز
بالای 5 روز
قابل توجه مراجعین گرامی در صورتی که درخصوص هر یک از سنجه های زیر نظری ندارید میتوانید نسبت به پاسخ دهی همان سنجه اقدام نکنید.
1- نوع غذاهای ارائه شده در وعده صبحانه؟
خوب (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
ضعیف (1 امتیاز )
2- نوع غذاهای ارائه شده در وعده ناهار؟
خوب (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
ضعیف (1 امتیاز )
3- نوع غذاهای ارائه شده در وعده شام ؟
خوب (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
ضعیف (1 امتیاز )
4-نوع و کیفیت میان وعده های ارائه شده ؟
خوب (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
ضعیف (1 امتیاز )
5- تنوع برنامه غذایی بیمارستان ؟
خوب (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
ضعیف (1 امتیاز )
6- طعم و مزه غذا؟
خوب (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
ضعیف (1 امتیاز )
7- شکل ظاهری و بافت غذا ؟
خوب (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
ضعیف (1 امتیاز )
8- کفایت و حجم غذا؟
خوب (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
ضعیف (1 امتیاز )
9- مخلفات همراه غذا(ماست،سالاد ، سوپ و ...)
خوب (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
ضعیف (1 امتیاز )
10-کیفیت نان ؟
خوب (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
ضعیف (1 امتیاز )
11- نحوه برخورد پرسنل توزیع غذا؟
خوب (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
ضعیف (1 امتیاز )
12- وضعیت آراستگی ظاهری و لباس پرسنل توزیع غذا ؟
خوب (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
ضعیف (1 امتیاز )
13- نوع و بهداشت ظروف توزیع غذا ؟
خوب (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
ضعیف (1 امتیاز )
14- نحوه آرایش و سرو غذا؟
خوب (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
ضعیف (1 امتیاز )
15- دمای غذا در هنگام توزیع غذا؟
خوب (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
ضعیف (1 امتیاز )
16- زمان توزیع غذا ؟
خوب (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
ضعیف (1 امتیاز )
17-زمان جمع آوری ظروف و باقیمانده غذا
خوب (3 امتیاز)
متوسط (2 امتیاز)
ضعیف (1 امتیاز )
هر گونه انتقاد یا پیشنهادی دارید، مرقوم فرمایید.
بدون عنوان
Δ
فهرست