به گزارش روابط عمومی ، روز دوشنبه 24/02/1403 ، همزمان با دهه ی کرامت و در آستانه ی میلاد با سعادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت  حضرت علی ابن موسی الرضا ( ع) ، کاروان حامل پرچم سبز حرم مطهر حضرت ثامن الحج امام رضا (ع) در معیت خادمان عزیز آن حضرت ادامه سفر خود در استان اصفهان تحت عنوان زیر سایه خورشید با حضور در بیمارستان خانواده اصفهان  از بیماران در بخش های مختلف عیادت و دلجویی نمودند و حامل سلام مولا و ولی نعمتمان حضرت رضا(ع) بودند .

خدام حرم مطهر رضوی همچنین در عیادت از بیماران بخش مامایی ، اذان و اقامه را در گوش چند تن از نوزادان تازه متولد شده قرائت نمودند که خشنودی مادران این نومتولدان را همران داشت .

با ورود خدام حرم مطهر رضوی ، فضای بخش ها و واحدهای بیمارستان سراسر آکنده از ذکر و یاد حضرت ثامن الحجج علی ابن موسی الرضا (ع) شد .  قرائت صلوات خاصه امام رضا (ع) و مدیحه سرایی توسط خدام آستان قدس رضوی ، چشم ها را بارانی و دل های همکاران ، بیماران و همراهان را روانه مشهد الرضا و صحن و سرای آن خطه بهشتی نمود.