نام واحد : آموزش
سوپروایزر آموزشی : ریحانه خواجه
مسیر دسترسی : ساختمان شماره 17- طبقه دوم کلینیک- دفتر مدیریت آموزش
اطلاعات تماس : داخلی 3272
شرح خدمات :

 واحد آموزش بیمارستان تخصصی خانواده با هدف رضایتمندی خدمت گیرندگان از طریق توانمند سازی کارکنان با رویکرد آموزش مبتنی بر نیازسنجی و متکی بر شواهد نسبت به سیاست گذاری و برنامه ریزی آموزش های اثربخش گام برمی دارد.
این واحد سطح دانش و مهارت های شغلی مناسب برای کارمندان را در راستای انجام وظایف، ماموریت ها و دستیابی به اهداف سازمان، تعیین می‌‌نماید و موظف به اجرای مراحل اصلی فرایند آموزش در سازمان می‌‌باشد و موظف به طراحی و اجرای برنامه های توانمند سازی کلیه کارکنان با توجه به نیازسنجی انجام شده در هر سال با در نظر گرفتن اهداف و استراتژی های سازمان های فرادست (بسته های آموزشی ارسالی از معاونت درمان)، نیازهای آموزشی اظهار شده از سوی خود فرد (برنامه توسعه فردیPDP) و همچنین برنامه ها و اهداف و سیاستهای کلان بیمارستان در راستای بهبود کیفیت و ایمنی بیمار می‌‌باشد. آموزش ها در دو بخش درون بخشی و برون بخشی انجام می‌‌گیرد.
آموزش درون بخشی که بیشتر در حوزه مهارت ها و دانش تخصصی افراد می‌‌باشد به صورت فصلی و طبق برنامه ریزی در بخش مربوطه توسط پرستار خبره بخش به همراه جزوه، پیش آزمون و پس آزمون انجام می‌‌گیرد و آموزش های برون بخشی نیز به دو بخش تقسیم شده که بخشی با برنامه ریزی های صورت گرفته در واحد توانمندسازی در درون بیمارستان با بهره گیری از اساتید باتجربه انجام می‌‌گیرد و بخشی نیز مربوط به کارگاه ها و سمینارهای خارج از سازمان (آموزش مداوم ) می باشد که تمامی دوره ها بر حسب نیازهای اعلام شده و با هماهنگی این واحد صورت می‌‌گیرد.
کلیه مستندات و گواهی های مربوط به دوره‌های برگزار شده باید به تایید ریاست بیمارستان، مدیر پرستاری رسیده و بعد از تایید جهت ثبت در شناسنامه آموزشی در سامانه آموزش قرار می گیرد.این واحد در چارت سازمانی مرکز، زیر مجموعه مدیر پرستاری می‌‌باشد. برنامه‌ریزی‌های آموزشی توسط سوپروایزر آموزشی صورت می‌‌گیرد. کلیه آموزش‌های درون بخشی و برون بخشی تحت نظارت و سرپرستی این واحد صورت می‌‌گیرد.

   
مطالب مرتبط  مجوز پذیرش بیماران بین الملل

 

اشتراک گذاری این مطلب:

آخرین مقالات

نمک کمتر زندگی سالم تر

نمک کمتر، زندگی سالم تر

question_answer0
سدیم و کلر دو جزء اصلی نمک خوراکی می باشد.مصرف نمک مانند چربی ها برای بدن ضروری می باشد، اما…
نه به فست فود

نه به فست فود

question_answer0
سالمترین وعده های غذایی آنهایی هستند که در خانه تهیه می کنیم.اما متاسفانه امروزه خوردن فست‌ فودها و خرید غذاهای…
طعم تندرستی با مصرف سبزی ها

طعم تندرستی با مصرف سبزی

question_answer0
طعم تندرستی با مصرف سبزی ها سبزی های قرمز رنگ سبزی های قرمز رنگ مثل گوجه فرنگی، فلفل دلمه قرمز…
راهنمای ترک دخانیات

راهنمای ترک دخانیات

question_answer0
مصرف دخانیات: راهنمای ترک سیگار تنباکو طیف وسیعی از بیماریها را ایجاد میکند. استعمال سیگار عامل 30 % تمام موارد…
Safety tips for taking medicine

نکات ایمنی در مصرف دارو

question_answer0
نکات ایمنی در مصرف دارو : نکات ایمنی در مصرف دارو : تا جایی که امکان دارد از نگهداری دارو…

علت زردی نوزاد چیست ؟

question_answer0
علت زردی نوزاد چیست ؟ علت زردی نوزاد چیست ؟ رنگ زرد نوزاد به علت تجمع رنگدانه محلول در چربی…
مراقبت-های-بعد-از-زایمان-طبیعی

مراقبت بعد از زایمان

question_answer0
مراقبت بعد از زایمان تا 24 ساعت پس از زایمان سزارین ممکن است خونریزی در حد قابل توجه و قرمز…

واریکوسل

question_answer0
واریکوسل چیست؟ واریکوسل اتسـاع و پیچ خـوردگی غیـر طبیعی شبکه وریـدی (سیاهرگی) بالای بیضه ها است . واریکوسل شایع ترین…
فهرست