مجاهدت پرستاران آنها را در چشم مردم شرافتمندتر از همیشه کرد

تزریق واکسن کرونا

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خانواده اصفهان ا بیشتر بدانید! سه شنبه 05 مرداد 1400

گرامیداشت روز وکیل

مراسم گرامی داشت روز وکیل با حضور تیم مدیریت و بیشتر بدانید! سه شنبه 05 مرداد 1400

به گزارش روابط عمو بیشتر بدانید! سه شنبه 05 مرداد 1400

گرامیداشت سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز م

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خانواده ، همزمان بیشتر بدانید! سه شنبه 05 مرداد 1400

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خانواده اصفهان،ب بیشتر بدانید! سه شنبه 05 مرداد 1400

14 نوامبر؛ روز جه بیشتر بدانید! سه شنبه 05 مرداد 1400

17 آبان  روز جهان بیشتر بدانید! سه شنبه 05 مرداد 1400

امسال هپاتیت را ج بیشتر بدانید! سه شنبه 05 مرداد 1400

ترس، ن بیشتر بدانید! سه شنبه 05 مرداد 1400

تا چند ماه گذشته، بیشتر بدانید! سه شنبه 05 مرداد 1400

رهبر انقلاب با اشاره به سخت‌تر و پراضطراب‌تر شدن کار پرستاران در دوران کرونا به دلیل احتمال ابتلاء و خطر واگیری، گفتند: مجاهدتی که پرستاران در این مدت انجام دادند، آنها را در چشم مردم، عزیزتر و شرافتمندتر از همیشه کرد.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت الله خامنه‌ای صبح امروز (یکشنبه) در سخنان زنده و تلویزیونی به مناسبت میلاد حضرت زینب کبری سلام‌الله‌علیها و روز پرستار، ضمن تبریک این روز به همه پرستاران، پرستار را فرشته رحمت بیمار خواندند و گفتند: پرستاران عزیز ما در دوران کرونایی و در شرایطی بسیار دشوارتر و پراضطراب‌تر از شرایط معمولی، کار بزرگی را به ثبت رساندند و صحنه‌ها و فعالیت‌هایی را به نمایش گذاشتند که حقیقتاً اعجاب‌انگیز است.

رهبر انقلاب به خانواده‌های گرامی که عزیزان پرستار خود را در شرایط کرونا از دست داده‌اند، تسلیت گفتند و با اشاره به نقش پرستار در بهبود جسمی و آرامش روحی بیمار، افزودند: در زمینه بهبود جسمی بیمار، پرستار شریک و مددکار پزشک است و هر چقدر هم که پزشک حاذق و توانا باشد اما نبود پرستار ممکن است بهبود جسمی را با مشکل مواجه کند.

ایشان خاطرنشان کردند: پرستار از نظر کمک روحی نیز با یک لبخند و یا یک حرکت و سخن مهربانانه در واقع غمگسار و روحیه‌بخش بیمار است و این، یکی از ارزشهای والای اسلامی است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ادامه سخنان خود به وظایف و تکالیف مسئولان در قبال زحمات و از خودگذشتگی‌های پرستاران پرداختند و افزودند: یکی از کارهای لازمی که به من گزارش شده و مسئولان باید انجام دهند، اجرای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاران است که مدت‌ها قبل تصویب شده اما هنوز اجرا نشده است.

ایشان افزودند: همچنین استخدام پرستاران یکی دیگر از کارهای ضروری و خیلی خوب است که باید با جدیت دنبال شود تا وضع پرستاران به‌گونه‌ای باشد که با خیال راحت به کار خود بپردازند و خانواده‌های آنها هم نسبت به وضعیت آنها خاطر جمع باشند.