مراسم وداع با فرحناز محمدی پرستار سخت کوش بیمارستان خانواده

تزریق واکسن کرونا

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خانواده اصفهان ا بیشتر بدانید! دوشنبه 26 مهر 1400

گرامیداشت روز وکیل

مراسم گرامی داشت روز وکیل با حضور تیم مدیریت و بیشتر بدانید! دوشنبه 26 مهر 1400

به گزارش روابط عمو بیشتر بدانید! دوشنبه 26 مهر 1400

گرامیداشت سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز م

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خانواده ، همزمان بیشتر بدانید! دوشنبه 26 مهر 1400

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خانواده اصفهان،ب بیشتر بدانید! دوشنبه 26 مهر 1400

14 نوامبر؛ روز جه بیشتر بدانید! دوشنبه 26 مهر 1400

17 آبان  روز جهان بیشتر بدانید! دوشنبه 26 مهر 1400

امسال هپاتیت را ج بیشتر بدانید! دوشنبه 26 مهر 1400

ترس، ن بیشتر بدانید! دوشنبه 26 مهر 1400

تا چند ماه گذشته، بیشتر بدانید! دوشنبه 26 مهر 1400

آیین بدرقه و خداحافظی همیشگی با خانم فرحناز محمدی از پرستاران سخت کوش بخش اورژانس بیمارستان تخصصی خانواده اصفهان با حضور مدیریت بیمارستان و جمعی از همکاران درمانی ، اداری و پزشکان بیمارستان روز یک شنبه مصادف با شانزدهم آذرماه در محوطه بیمارستان برگزار گردید.

مشیت الهی بـر ایـن تعلق گرفـته کـه بهار فرحناک زندگی را خـزانـی ماتم زده بـه انتظار بنشیند و این بارزترین تفسیر فلسفـه آفـرینش درفـراخـنای بـی کران هـستی و یـگانه راز جـاودانگی اوسـت.

درگذشت ناگهانی همکار عزیز ، مهربان و جوانمان ، خانم فرحناز محمدی از پرستاران سخت کوش بخش اورژانس بیمارستان تخصصی خانواده اصفهان، بسیار سخت و جانکاه است، اما یاد و خاطره تلاش ها ی صادقانه و شبانه روزی وی در کنار سایر همکاران و پرستاران همواره در یادها باقی خواهد ماند .
مدیریت بیمارستان با قلبی سرشار از اندوه ،درگذشت این پرستار مهربان را به خانواده داغدار وی و تمامی پزشکان ارجمند و همکاران تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند برای آن مرحوم علو درجات و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسالت دارد.