پیام تسلیت مدیرعامل به مناسبت درگذشت دکترحسن ابن الشهیدی

تزریق واکسن کرونا

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خانواده اصفهان ا بیشتر بدانید! جمعه 26 شهریور 1400

گرامیداشت روز وکیل

مراسم گرامی داشت روز وکیل با حضور تیم مدیریت و بیشتر بدانید! جمعه 26 شهریور 1400

به گزارش روابط عمو بیشتر بدانید! جمعه 26 شهریور 1400

گرامیداشت سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز م

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خانواده ، همزمان بیشتر بدانید! جمعه 26 شهریور 1400

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خانواده اصفهان،ب بیشتر بدانید! جمعه 26 شهریور 1400

14 نوامبر؛ روز جه بیشتر بدانید! جمعه 26 شهریور 1400

17 آبان  روز جهان بیشتر بدانید! جمعه 26 شهریور 1400

امسال هپاتیت را ج بیشتر بدانید! جمعه 26 شهریور 1400

ترس، ن بیشتر بدانید! جمعه 26 شهریور 1400

تا چند ماه گذشته، بیشتر بدانید! جمعه 26 شهریور 1400

محمد حسین غضنفری مدیرعامل شرکت خدمات بهداشتی و درمانی صنایع اصفهان در پیامی ، درگذشت دکترحسن ابن الشهیدی از پیشکسوتان جامعه پزشکی،مدیر گروه متخصصین قلب و رئیس بخش سی سی یو بیمارستان خانواده اصفهان را تسلیت گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

رحلت استاد مسلم علم و طبابت مرحوم دکتر حسن ابن الشهیدی را به عموم شاگردان ، دوستان ، همکاران و پزشکان محترم تسلیت و تعزیت عرض می نماییم . مجاهدت های این عزیز سفر کرده در بیش از نیم قرن مجاهدت بر کسی پوشیده نیست و جامعه اصفهان مرهون خدمات و تلاش های بی وقفه این بزرگوار می باشد . این ضایعه تاسف بار را خدمت خانواده محترم ایشان ، جامعه پزشکی و مردم شریف اصفهان تسلیت عرض نموده و برای ایشان علو درجات و جایگاه رفیع و آمرزش الهی مسئلت داریم .