شهردار اصفهان : پرستاران یکی از ارکان مهم سلامت جامعه هستند

تزریق واکسن کرونا

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خانواده اصفهان ا بیشتر بدانید! دوشنبه 31 خرداد 1400

گرامیداشت روز وکیل

مراسم گرامی داشت روز وکیل با حضور تیم مدیریت و بیشتر بدانید! دوشنبه 31 خرداد 1400

به گزارش روابط عمو بیشتر بدانید! دوشنبه 31 خرداد 1400

گرامیداشت سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز م

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خانواده ، همزمان بیشتر بدانید! دوشنبه 31 خرداد 1400

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خانواده اصفهان،ب بیشتر بدانید! دوشنبه 31 خرداد 1400

14 نوامبر؛ روز جه بیشتر بدانید! دوشنبه 31 خرداد 1400

17 آبان  روز جهان بیشتر بدانید! دوشنبه 31 خرداد 1400

امسال هپاتیت را ج بیشتر بدانید! دوشنبه 31 خرداد 1400

ترس، ن بیشتر بدانید! دوشنبه 31 خرداد 1400

تا چند ماه گذشته، بیشتر بدانید! دوشنبه 31 خرداد 1400

دکتر قدرت اله نوروزی شهردار محترم اصفهان در آیین گرامیداشت مقام پرستار در جمع پرسنل بیمارستان خانواده اصفهان اظهار کرد: پرستاران بیشترین نقش را در امید به زندگی مردم و اثربخشی در زندگی آنان برعهده داشته و از این حیث حضرت زینب(س) پرستار یگانه تاریخ است که همیشه به عنوان زنی مقاوم از او نام برده می‌شود که نه تنها پرستار بیماران کربلا بود بلکه توانست به عنوان یک مدیر توانمند بعد از واقعه تاریخی عاشورا نقش آفرینی کند.

شهردار اصفهان با تاکید بر لزوم پایداری در راه حضرت زینب(س)، ادامه داد: تاریخ زنی همچون او را به خود ندیده است زیرا بزرگترین حرکت سیاسی اجتماعی تاریخ بشری را ورق زد درحالی که مصیبتی بزرگ را شاهد بود.

وی با بیان اینکه پرستاران هر روز با افرادی که نیازمند محبت هستند سر و کار دارند، تصریح کرد: مردم همواره پرستاران را دوست داشته‌اند زیرا آن‌ها یکی از ارکان سلامت جامعه بوده و با وجود ناملایمات موجود، برای سلامت جسمی و آرامش روحی بیماران همه چیز خود را صرف می‌کنند.

نوروزی خاطرنشان کرد: پرستاران با آنکه ممکن است در معرض سخنان ناصواب بیماران قرار گیرند اما با تحمل خود باعث شده‌اند آن‌ها را همچون فرشته نجات ببینیم و به عملشان امید داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه لازم است پرستاران همواره دوره‌های آموزشی مختلف را گذرانده و ایمانی راسخ به خداوند داشته باشند، گفت: شهرداری اصفهان آماده همکاری با بیمارستان خانواده است تا درپی آن هم کارکنان این بیمارستان از امکانات رفاهی شهرداری استفاده کنند هم کارکنان شهرداری از امکانات درمانی این بیمارستان بهره‌مند شوند.