برگزاری همایش مادران باردار و پدران با محوریت ترویج زایمان طبیعی

تزریق واکسن کرونا

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خانواده اصفهان ا بیشتر بدانید! چهارشنبه 02 تیر 1400

گرامیداشت روز وکیل

مراسم گرامی داشت روز وکیل با حضور تیم مدیریت و بیشتر بدانید! چهارشنبه 02 تیر 1400

به گزارش روابط عمو بیشتر بدانید! چهارشنبه 02 تیر 1400

گرامیداشت سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز م

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خانواده ، همزمان بیشتر بدانید! چهارشنبه 02 تیر 1400

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خانواده اصفهان،ب بیشتر بدانید! چهارشنبه 02 تیر 1400

14 نوامبر؛ روز جه بیشتر بدانید! چهارشنبه 02 تیر 1400

17 آبان  روز جهان بیشتر بدانید! چهارشنبه 02 تیر 1400

امسال هپاتیت را ج بیشتر بدانید! چهارشنبه 02 تیر 1400

ترس، ن بیشتر بدانید! چهارشنبه 02 تیر 1400

تا چند ماه گذشته، بیشتر بدانید! چهارشنبه 02 تیر 1400

همایش مادران باردار و پدران با محوریت ترویج زایمان طبیعی همراه با حضور جمعی از پزشکان محترم متخصص زنان و زایمان ، روسای محترم جمعیت مامایی استان اصفهان در بیمارستان تخصصی خانواده برگزار گردید. در این مراسم که با حضور خانم بابک دوست نماینده اداره مامایی معاونت محترم درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید دکتر قدیری از متخصصین و رییس بخش های زایشگاه و مامایی بیمارستان تخصصی خانواده مطالبی را جهت آشنایی هر چه بیشتر مادران با امکانات زایشگاه  بیمارستان تخصصی خانواده بیان نمودند که مورد استقبال خانواده های شرکت کننده در این مراسم  قرار گرفت .

در ادامه این مراسم دکتر بصیری ، متخصص بیهوشی در خصوص آشنایی خانواده ها با زایمان بدون درد اپیدورال و همچنین خانم رحیمی در خصوص کلاسهای آموزش بارداری و زایمان  مطالبی را بیان نمودند.

همایش  مادران باردار و پدران با خاطره گویی مادران عزیز و اهدا جوایز به جمعی از ماماهای بیمارستان و عکس های یادگاری به پایان رسید.