اخبار وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

اخبار وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی

1. دکتر سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه ای به معاونین آموزشی، دانشجویی فرهنگی و روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور بر ضرورت رسیدگی به مشکلات دانشجویان دستیاری و دکترای تخصصی کشور تاکید کرد.
  2. دکتر علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی در نامه ای خطاب به معاونان بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی کشور بر لزوم رعایت بهداشت دست هنگام تزریق واکسن در مراکزی که خدمات واکسیناسیون انجام می شود، تاکید کرد.
  3. مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از فوت ۲۸۳ بیمار و شناسایی ۱۳۵۷۶ بیمار جدید کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
  4. با حکمی از سوی دکتر سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دکتر نفیسه حسینی یکتا، مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل به عنوان نایب رییس شورای سیاستگذاری و دبیر دومین جشنواره طب ایرانی منصوب شد.
  5. دویست و بیست و سومین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت روز یکشنبه به ریاست رییس جمهور برگزار شد. در ابتدای این جلسه پیرو تصمیمات ستاد هماهنگی اقتصادی دولت برای تامین منابع لازم و اولویت بخشی در پرداخت های ضروری تهیه، تامین و خرید واکسن، دستگاه های مختلف گزارش های اقدامات انجام شده در این زمینه را ارائه کردند.
  6. سازمان غذا و دارو درمورد انتشار فیلمی که مدعی وجود جسم خارجی در کپسول فرآورده Esoralاست، اعلام کرد: این دارو هیچ مجوزی از این سازمان نداشته و مردم حتما باید در زمان تهیه دارو، اصالت آن را از طریق سامانه TTAC استعلام کنند.
  7. دکتر سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه ای به روسای دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور بر ضرورت انجام واکسیناسیون تمامی دانشجویان علوم پزشکی، پیراپزشکی، علوم آزمایشگاهی و علوم پایه که با بیماران تماس دارند، برعلیه کووید ۱۹، ظرف هفته جاری، تاکید کرد.
  8. با مساعدت هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران تاکنون بیش از ۷۰ درصد تجهیزات بیمارستان جدیدالاحداث سید الشهدا جهرم تامین شده است.
  9. از فعالیت مجموعه های مختلف در سه بخش فناوری آموزشی در علوم پزشکی، یادگیری الکترونیکی و آموزش مجازی و شبیه سازی در آموزش پزشکی برای مراحل مختلف توسعه کسب و کار، در پویشی که با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت بهداشت برگزار می‌شود، حمایت خواهد شد.
  10. مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت جدیدترین آمار ابتلا و مرگ ناشی از کووید ۱۹ در کشور را اعلام کرد.