جراحی مغز و اعصاب

اعمال جراحی تخصصی مغز و اعصاب به کمک تیم متخصصین ارتوپدی شناخته شده و متبحر این رشته و با بهره گیری از دانش و تجهیزات به روز در بیمارستان خانواده اصفهان انجام می گیرد

لامینکتومی

Laminectomy

گاهی اوقات به عللی نخاع در درون این حلقه استخوانی تحت فشار قرار میگیرد و یا ریشه های عصبی که از نخاع خارج میشوند در حین خروج از این حلقه استخوانی تحت فشار قرار میگیرند.عمل لامینکتومی Laminectomy به منظور برطرف نمودن این مشکل انجام می گیرد.

آرترودز

Arthrodesis

آرترودز Arthrodesis از این نوع عمل جراحی در مواردی استفاده میشود که نمیتوان درد مفصل را با روش های معمول از بین برد.

اسپوندیلولیزیس

spondylolysis

حالتی از اختلال در مهره می باشد که عامل اصلی آن شکستگی های استرسی می باشد.  این حالت در جوانان و افراد بالغ با فعالیت های بالا و شدید بیشتر مشاهده می‌شود

دیسککتومی

Discectomy

دیسککتومی Discectomy به عمل جراحی جهت خارج نمودن قسمتی از دیسک بین مهره‌ای برای برطرف نمودن فتق دیسک بین مهره‌ای وکاهش فشار از روی ریشه عصب یا طناب نخاعی گفته می‌شود.

نورواندوسکوپی

Neuroendoscopy

نورواندوسکوپی Neuroendoscopy یک روش جراحی کم تهاجمی است که در آن جراح از طریق ایجاد سوراخ های کوچک در جمجمه یا از طریق دهان و بینی به انجام جراحی می پردازد

جمجمه‌بُری یا کرانیوتومی

Craniotomy

جمجمه‌بُری یا کرانیوتومی: Craniotomy نام یک عمل جراحی است که در آن قسمتی از استخوان جمجمه به طور موقت جهت دسترسی به بافت مغز برداشته می‌شود.

ونتریکولوسیسترنوستومی

Ventriculo cysternostomy

ونتریکولوسیسترنوستومی Ventriculo cysternostomy ایجاد شنت؛ بطنی به دهلیزي، یا به ژوگولار یا اوریکولار یا بطن به پریتوئن، یا به پلور یا جاهاي دیگر

فاستکتومی

Fastectomy

فاستکتومی Fastectomy روشی برای برداشتن بخشی از فاست (یک ساختار استخوانی در کانال نخاعی) برای افزایش فضا.

فیوژن

Fusion

هدف از این عمل جراحی از بین بردن درد، ناپایداری و یا دیگر علائم بیماری به وسیله از بین بردن حرکت بین مهره ها است .

ورتبرو پلاستی

vertebroplasty

به کمک عمل ورتبرو پلاستی vertebroplasty ماده خاصی را که به آن سیمان استخوانی میگویند و حالت مایع دارد به داخل جسم مهره که شکسته است وارد کرده و سوزن را بیرون میکشد. سیمان استخوانی در عرض ۱۵ دقیقه به حالت جامد درآمده و حسم مهره را که بر اثر شکستگی ضعیف شده بود محکم میکند. همین استحکام موجب از بین رفتن درد بیمار میشود.

Lumbar puncture

یک روش نمونه‌برداری از مایع مغزی نخاعی ستون فقرات کمری می باشد می باشد پونکسیون نخاعی