برگزاری مانور بحران در بیمارستان

تزریق واکسن کرونا

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خانواده اصفهان ا بیشتر بدانید! یکشنبه 17 اسفند 1399

گرامیداشت روز وکیل

مراسم گرامی داشت روز وکیل با حضور تیم مدیریت و بیشتر بدانید! یکشنبه 17 اسفند 1399

به گزارش روابط عمو بیشتر بدانید! یکشنبه 17 اسفند 1399

گرامیداشت سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز م

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خانواده ، همزمان بیشتر بدانید! یکشنبه 17 اسفند 1399

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خانواده اصفهان،ب بیشتر بدانید! یکشنبه 17 اسفند 1399

14 نوامبر؛ روز جه بیشتر بدانید! یکشنبه 17 اسفند 1399

17 آبان  روز جهان بیشتر بدانید! یکشنبه 17 اسفند 1399

امسال هپاتیت را ج بیشتر بدانید! یکشنبه 17 اسفند 1399

ترس، ن بیشتر بدانید! یکشنبه 17 اسفند 1399

تا چند ماه گذشته، بیشتر بدانید! یکشنبه 17 اسفند 1399
Crisis maneuver

همزمان با شیوع گسترده ویروس کرونا و روند رو به رشد تعداد بیماران بستری مبتلا به کرونا در بیمارستان خصوصی خانواده اصفهان ،مانور بحران در بخش های مربوطه برگزار گردید.

در این مانور که باحضور مدیر دفتر پرستاری، سوپروایزر و پرسنل واحدهای تجهیزات پزشکی،تاسیسات و بحران برگزار گردید شیوه های عملی کار با اکسیژن در زمان قطعی اکسیژن سانترال مورد اجرا و بازبینی قرار گرفت.

به گفته مسئول بحران بیمارستان خانواده  اکسیژن سانترال یکی از بخش های حیاتی بیمارستان است که وظیفه تامین اکسیژن را بر عهده دارد و وقوع هر گونه نقص در آن می تواند منجر به خسارات زیادی گردد و به همین جهت برگزاری مانور به منظور شناسایی ریسک موثر برای جلوگیری و کاهش چنین حوادث احتمالی از اهمیت بالایی برخوردار است.