حضور پروفسور مسعود سلیمانی در بیمارستان

تزریق واکسن کرونا

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خانواده اصفهان ا بیشتر بدانید! یکشنبه 17 اسفند 1399

گرامیداشت روز وکیل

مراسم گرامی داشت روز وکیل با حضور تیم مدیریت و بیشتر بدانید! یکشنبه 17 اسفند 1399

به گزارش روابط عمو بیشتر بدانید! یکشنبه 17 اسفند 1399

گرامیداشت سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز م

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خانواده ، همزمان بیشتر بدانید! یکشنبه 17 اسفند 1399

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خانواده اصفهان،ب بیشتر بدانید! یکشنبه 17 اسفند 1399

14 نوامبر؛ روز جه بیشتر بدانید! یکشنبه 17 اسفند 1399

17 آبان  روز جهان بیشتر بدانید! یکشنبه 17 اسفند 1399

امسال هپاتیت را ج بیشتر بدانید! یکشنبه 17 اسفند 1399

ترس، ن بیشتر بدانید! یکشنبه 17 اسفند 1399

تا چند ماه گذشته، بیشتر بدانید! یکشنبه 17 اسفند 1399

پروفسور مسعود سلیمانی ، دکترای هماتولوژی آزمایشگاهی و بانک خون و پژوهشگر حوزه سلول‌های بنیادی و از دانشمندان برجسته کشور به همراه جمعی از پزشکان در بیمارستان خانواده حضور یافتند

در این مراسم که به میزبانی بیمارستان تخصصی خانواده اصفهان برگزار گردید پروفسور مسعود سلیمانی ، دکترای هماتولوژی آزمایشگاهی و بانک خون و پژوهشگر حوزه سلول‌های بنیادی به همراهی دکتر رهنما ، دکتر جوانی و جمعی از متخصصین داخلی عفونی و جراحی عمومی بیمارستان خانواده اصفهان شرایط پیاده سازی درمان های نوین با استفاده از سلول های بنیادی را مورد بررسی قرار دادند.

در این مراسم پس از ایراد سخنرانی توسط پروفسور سلیمانی در خصوص مراحل درمان با سلول های بینادی مطالبی در خصوص مراحل شروع کار ، فضای فیزیکی و تجهیزات مورد نظر با پزشکان حاضر در جلسه مطرح و در خصوص مسایل مطرح شده بحث و تبادل نظر گردید .