برگزاری جشن روز پرستار

مراسم گرامیداشت روز جهاني نوزاد نارس

به گزارش روابط عمو بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

گرامیداشت روز جهانی اتاق عمل

به مناسبت 14 نوامبر، 24 آبان روز جهانی اتاق عمل بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

برگزاری نشست هم اندیشی با حضور پرسنل دندانپزشکی

نشست هم اندیشی با بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

تقدیر از پرسنل واحد بهبود کیفیت به مناسبت روز ملی

به گزارش روابط عمو بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

بزرگداشت روز جهانی رادیولوژی

به گزارش روابط عمومی ، همزمان با 17 آبان 8 نوام بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

14 نوامبر؛ روز جه بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

17 آبان  روز جهان بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

امسال هپاتیت را ج بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

ترس، ن بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

تا چند ماه گذشته، بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

همزمان با ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار ، جشن باشکوهی با حضور جمعی از مسئولین عالی رتبه اصفهان ، پرستاران و خانواده عزیز ایشان در تالار نگین سپاهان شهر برگزار گردید .
در این مراسم که با حضور دکتر تاج الدین نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، دکتر نوروزی شهردار اصفهان ، جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان و اعضای هیات مدیره شرکت خدمات بهداشتی درمانی صنایع اصفهان ،مدیران و مسئولین بیمارستان تخصصی خانواده اصفهان برگزار گردید پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و سرود جمهوری اسلامی ایران غضنفری ،مدیر عامل ضمن خوشامدگویی به میهمانان خاطر نشان نمودند مدیران اجرایی با حمایت و همت هیات مدیره شرکت بر آنند که از پایه های نیروی انسانی که می توانند بهره وری و شتاب در یک سازمان را رقم بزنند در مقاطع مختلف تقدیر نمایند.
در ادامه مراسم دکتر نوروزی شهردار اصفهان ، دکتر تاج الدین نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و دکتر غیبی رییس بیمارستان تخصصی خانواده بیاناتی را در خصوص تجلیل از مقام شامخ پرستار بیان نمودند.
اجرای موسیقی سنتی و استند آپ کمدی از دیگر برنامه های این جشن بود.
در پایان مراسم از پرستاران نمونه بیمارستان با اهدای لوح و هدیه تقدیر به عمل آمد.