برگزاری جشن روز پرستار

تزریق واکسن کرونا

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خانواده اصفهان ا بیشتر بدانید! سه شنبه 21 ارديبهشت 1400

گرامیداشت روز وکیل

مراسم گرامی داشت روز وکیل با حضور تیم مدیریت و بیشتر بدانید! سه شنبه 21 ارديبهشت 1400

به گزارش روابط عمو بیشتر بدانید! سه شنبه 21 ارديبهشت 1400

گرامیداشت سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز م

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خانواده ، همزمان بیشتر بدانید! سه شنبه 21 ارديبهشت 1400

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خانواده اصفهان،ب بیشتر بدانید! سه شنبه 21 ارديبهشت 1400

14 نوامبر؛ روز جه بیشتر بدانید! سه شنبه 21 ارديبهشت 1400

17 آبان  روز جهان بیشتر بدانید! سه شنبه 21 ارديبهشت 1400

امسال هپاتیت را ج بیشتر بدانید! سه شنبه 21 ارديبهشت 1400

ترس، ن بیشتر بدانید! سه شنبه 21 ارديبهشت 1400

تا چند ماه گذشته، بیشتر بدانید! سه شنبه 21 ارديبهشت 1400

همزمان با ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار ، جشن باشکوهی با حضور جمعی از مسئولین عالی رتبه اصفهان ، پرستاران و خانواده عزیز ایشان در تالار نگین سپاهان شهر برگزار گردید .
در این مراسم که با حضور دکتر تاج الدین نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، دکتر نوروزی شهردار اصفهان ، جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان و اعضای هیات مدیره شرکت خدمات بهداشتی درمانی صنایع اصفهان ،مدیران و مسئولین بیمارستان تخصصی خانواده اصفهان برگزار گردید پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و سرود جمهوری اسلامی ایران غضنفری ،مدیر عامل ضمن خوشامدگویی به میهمانان خاطر نشان نمودند مدیران اجرایی با حمایت و همت هیات مدیره شرکت بر آنند که از پایه های نیروی انسانی که می توانند بهره وری و شتاب در یک سازمان را رقم بزنند در مقاطع مختلف تقدیر نمایند.
در ادامه مراسم دکتر نوروزی شهردار اصفهان ، دکتر تاج الدین نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و دکتر غیبی رییس بیمارستان تخصصی خانواده بیاناتی را در خصوص تجلیل از مقام شامخ پرستار بیان نمودند.
اجرای موسیقی سنتی و استند آپ کمدی از دیگر برنامه های این جشن بود.
در پایان مراسم از پرستاران نمونه بیمارستان با اهدای لوح و هدیه تقدیر به عمل آمد.