شهردار اصفهان : پرستاران یکی از ارکان مهم سلامت جامعه هستند

مراسم گرامیداشت روز جهاني نوزاد نارس

به گزارش روابط عمو بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

گرامیداشت روز جهانی اتاق عمل

به مناسبت 14 نوامبر، 24 آبان روز جهانی اتاق عمل بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

برگزاری نشست هم اندیشی با حضور پرسنل دندانپزشکی

نشست هم اندیشی با بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

تقدیر از پرسنل واحد بهبود کیفیت به مناسبت روز ملی

به گزارش روابط عمو بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

بزرگداشت روز جهانی رادیولوژی

به گزارش روابط عمومی ، همزمان با 17 آبان 8 نوام بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

14 نوامبر؛ روز جه بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

17 آبان  روز جهان بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

امسال هپاتیت را ج بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

ترس، ن بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

تا چند ماه گذشته، بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

دکتر قدرت اله نوروزی شهردار محترم اصفهان در آیین گرامیداشت مقام پرستار در جمع پرسنل بیمارستان خانواده اصفهان اظهار کرد: پرستاران بیشترین نقش را در امید به زندگی مردم و اثربخشی در زندگی آنان برعهده داشته و از این حیث حضرت زینب(س) پرستار یگانه تاریخ است که همیشه به عنوان زنی مقاوم از او نام برده می‌شود که نه تنها پرستار بیماران کربلا بود بلکه توانست به عنوان یک مدیر توانمند بعد از واقعه تاریخی عاشورا نقش آفرینی کند.

شهردار اصفهان با تاکید بر لزوم پایداری در راه حضرت زینب(س)، ادامه داد: تاریخ زنی همچون او را به خود ندیده است زیرا بزرگترین حرکت سیاسی اجتماعی تاریخ بشری را ورق زد درحالی که مصیبتی بزرگ را شاهد بود.

وی با بیان اینکه پرستاران هر روز با افرادی که نیازمند محبت هستند سر و کار دارند، تصریح کرد: مردم همواره پرستاران را دوست داشته‌اند زیرا آن‌ها یکی از ارکان سلامت جامعه بوده و با وجود ناملایمات موجود، برای سلامت جسمی و آرامش روحی بیماران همه چیز خود را صرف می‌کنند.

نوروزی خاطرنشان کرد: پرستاران با آنکه ممکن است در معرض سخنان ناصواب بیماران قرار گیرند اما با تحمل خود باعث شده‌اند آن‌ها را همچون فرشته نجات ببینیم و به عملشان امید داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه لازم است پرستاران همواره دوره‌های آموزشی مختلف را گذرانده و ایمانی راسخ به خداوند داشته باشند، گفت: شهرداری اصفهان آماده همکاری با بیمارستان خانواده است تا درپی آن هم کارکنان این بیمارستان از امکانات رفاهی شهرداری استفاده کنند هم کارکنان شهرداری از امکانات درمانی این بیمارستان بهره‌مند شوند.