دپارتمان بین الملل

مراسم گرامیداشت روز جهاني نوزاد نارس

به گزارش روابط عمو بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

گرامیداشت روز جهانی اتاق عمل

به مناسبت 14 نوامبر، 24 آبان روز جهانی اتاق عمل بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

برگزاری نشست هم اندیشی با حضور پرسنل دندانپزشکی

نشست هم اندیشی با بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

تقدیر از پرسنل واحد بهبود کیفیت به مناسبت روز ملی

به گزارش روابط عمو بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

بزرگداشت روز جهانی رادیولوژی

به گزارش روابط عمومی ، همزمان با 17 آبان 8 نوام بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

14 نوامبر؛ روز جه بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

17 آبان  روز جهان بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

امسال هپاتیت را ج بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

ترس، ن بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

تا چند ماه گذشته، بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

International patient services

Since 2014 Khanevadeh Hospital has decided to establish and set up an International Patient Department (IPD) in accordance with its mission and policies. This department consists of 6 VIP suits, separate lobby , and special services and facilities for the welfare of the patient and his or her companions. This IPD-suites have views of Isfahan city beautiful nature and facilities like TVs, microwave, refrigerator, accessing the internet and call nursing system.

دپارتمان بین الملل:

بیمارستان تخصصی خانواده با توجه به رسالت و سیاست های سازمانی خود از سال 1393 تصمیم به تاسیس و راه اندازی دپارتمان بیماران بین الملل گرفت. بخش بستری این دپارتمان شامل 6 اتاق ویژه ، لابی مجزا، منو غذایی باز، خدامت ویژه هتلینگ با امکانات ویژه جهت رفاه هرچه بیشتر بیماران و همراهانشان می باشد. این اتاق ها نمایی از طبیعت زیبای شهر اصفهان دارند و شامل امکاناتی مانند تلویزیون، ماکروفر، یخچال، دسترسی به اینترنت و سیستم احضار پرستار دارد.

Iran is kindergarten of civilization and land of science and relaxation . Isfahan, the city of dignite and turquoise is a kindergarten of elite medicine and culture , witch is located in the heart of iran.

Along with all my colleagues in the largest garden of the hospital in iran(Khanevadeh hospital), we openly welcome all the companions and patients who need quality service,this hospital will host your loved ones while offering the best specialized , diagnostic , therapeutic and surgical services based on the ability of your global elite physicians to promote health and treatment and even checking and preventing them.

Where is iran

Iran is in your neighborhood , iran is linked to the natural resources and talents of the country and the favorable weather conditions from the north to the Caspian sea and southern with the Persian gulf and oman sea . iran’s neighbors are Armenia , azarbaijan , turkmenstan in the north ,turkey and Iraq in western Afghanistan and Pakistan in the east . infact , iran forms the bridge between the far east and the Mediterranean and Europe . according to the report , iran’s tourism organization ranked tenth in history and has ranked fifth in the world with natural attractions.

To know Isfahan better

The historic city of Isfahan is the center of Isfahan , which has a history of Iranian history and has the third place in terms of population in the country.it is located in the heart of iran and is a relatively mountainous region with temperate climate and regular four-season , with an average elevation of 1500 meters above sea level. geographical location at 51 degrees 29 minutes east longitude and 32 degrees 38 minutes north latitude the name of this city has been mentioned in the last day of anzan , kabian , jey , aphan , safan, safahan , sepahan , Isfahan the historical monuments of Isfahan power to emam square , chehelsotun palace , khaju bridge , thirty –tree bridges , manarjonban and Isfahan market , mount sofeh the garden of birds and flower garden are among other spectacular and tourist destinations in Isfahan.

بیمارستان تخصصی خانواده اصفهان با بیش از 20 سال سابقه به عنوان یکی از بیمارستان های خصوصی درجه یک در سطح استان اصفهان با محیطی زیبا در دامنه کوه صفه با دارا بودن پزشکان متعهد و مجرب در حوزه های تخصصی و فوق تخصصی جراحی های زنان و زایمان ، مغزو اعصاب ، ارتوپدی، ارولوژی،عمومی،زیبایی، عروق وبا بهره گیری از تکنولوژی روز (لاپاراسکوپی، ERCP و...) و فناوری های نوین ،گام بلندی را در جهت تامین و ارتقاء سلامت جامعه و ارائه خدمات درمانی و مراقبتی پیشرفته به هموطنان عزیز و بیماران بین الملل برداشته است. این مرکز  علاوه بر دارا بودن پلی کلینیک فوق تخصصی(ازقبیل IUI، دندانپزشکی،درمان نوین زخم و...) وخدمات پاراکلینیک فوق تخصصی شامل درمان نوین تومورها با استفاده از روش رادیولوژی اینترونشنال، PCNLو... را ارائه می نماید .

بخش IPD  بیمارستان خانواده اصفهان دارای سوئیتهای VIP  مجهزاست که فضای مناسب و امکانات رفاهی و درمانی مدرن برای اقامت خانواده بیمار، در کنار بیمار مهیا میکند.

Address:

Shohadaye Soffe Blvd. , Esfahan , Iran