برگزاری همایش مادران باردار و پدران با محوریت ترویج زایمان طبیعی

مراسم گرامیداشت روز جهاني نوزاد نارس

به گزارش روابط عمو بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

گرامیداشت روز جهانی اتاق عمل

به مناسبت 14 نوامبر، 24 آبان روز جهانی اتاق عمل بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

برگزاری نشست هم اندیشی با حضور پرسنل دندانپزشکی

نشست هم اندیشی با بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

تقدیر از پرسنل واحد بهبود کیفیت به مناسبت روز ملی

به گزارش روابط عمو بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

بزرگداشت روز جهانی رادیولوژی

به گزارش روابط عمومی ، همزمان با 17 آبان 8 نوام بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

14 نوامبر؛ روز جه بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

17 آبان  روز جهان بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

امسال هپاتیت را ج بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

ترس، ن بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

تا چند ماه گذشته، بیشتر بدانید! چهارشنبه 05 آذر 1399

همایش مادران باردار و پدران با محوریت ترویج زایمان طبیعی همراه با حضور جمعی از پزشکان محترم متخصص زنان و زایمان ، روسای محترم جمعیت مامایی استان اصفهان در بیمارستان تخصصی خانواده برگزار گردید. در این مراسم که با حضور خانم بابک دوست نماینده اداره مامایی معاونت محترم درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید دکتر قدیری از متخصصین و رییس بخش های زایشگاه و مامایی بیمارستان تخصصی خانواده مطالبی را جهت آشنایی هر چه بیشتر مادران با امکانات زایشگاه  بیمارستان تخصصی خانواده بیان نمودند که مورد استقبال خانواده های شرکت کننده در این مراسم  قرار گرفت .

در ادامه این مراسم دکتر بصیری ، متخصص بیهوشی در خصوص آشنایی خانواده ها با زایمان بدون درد اپیدورال و همچنین خانم رحیمی در خصوص کلاسهای آموزش بارداری و زایمان  مطالبی را بیان نمودند.

همایش  مادران باردار و پدران با خاطره گویی مادران عزیز و اهدا جوایز به جمعی از ماماهای بیمارستان و عکس های یادگاری به پایان رسید.