اخبار وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

اخبار وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی

1. سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از فوت ۷۳ بیمار و شناسایی ۸۲۷۰ بیمار جدید در شبانه روز گذشته خبر داد.
  2. رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه سالانه بیش از ۲۰۰ میلیون دلار برای واردات انسولین قلمی تخصیص می ‌یابد، گفت: انسولین قلمی در بین داروها بیشترین ارزبری را دارد، درحالیکه انسولین رگولار وNPH طی سالیان متمادی در داخل تولید و مصرف می‌ شود و در تمامی داروخانه ها نیز در دسترس بیماران است.
  3. وزیر بهداشت با بیان اینکه امکانات مرزها برای نگهداری بیماران در قرنطینه کافی نیست، گفت: در این ایام رفتن به عتبات و زیارت عزیزان در کربلا و نجف ممکن است باعث خیز جدید بیماری در استانهای مرزی شود.
  4. سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از فوت ۹۱ بیمار کووید۱۹ در شبانه روز گذشته خبر داد.
  5. رییس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت با اشاره به فعالیت 1034 مددکار اجتماعی در 641 مرکز درمانی کشور از طراحی و تدوین سند کسب و کار فرم های مددکاری اجتماعی در سامانه های اطلاعات بیمارستانی "HIS" خبر داد.
  6. معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: برای ورود به مرحله سرآمدی و مرجعیت صرفاً دانش و تولیدات علمی و پیام ها و تئوری پروری ها کافی نیست، بلکه الگو شدن مطرح است و الگو بودن همراه با حرفه ای بودن و اثرگذاری در جامعه شکل می گیرد.
  7. مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: با توجه به تاکید دولت و مصوبات شورای اجرایی فناوری اطلاعات مبنی بر حذف هر چه زودتر دفترچه کاغذی، در زمان بندی جدید، سازمان بیمه سلامت مصمم است که این اقدام را به نحوی انجام دهد که نیازی به دفترچه کاغذی از اردیبهشت 1400 نباشد.
  8. فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران تاکید کرد: گروه های در معرض خطر برای محافظت بیشتر و کاهش خطر حتما از دو ماسک استفاده کنند.
  9. معاون پرستاری وزارت بهداشت، گفت: از همان آغاز شیوع کرونا در کشور طی ابلاغی از دانشگاههای علوم پزشکی خواسته شد تا پرستاران آسیب پذیر از بخش های کرونایی خارج شوند.
  10. فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران با توجه به شباهت علایم بالینی افتراق نوع جهش یافته ویروس کووید ۱۹ از نوع کلاسیک آن را بسیار دشوار برشمرد و تاکید کرد: رعایت پروتکل های بهداشتی کماکان در پیشگیری و کنترل بیماری کرونا و حتی واریانت های جدید آن نقش موثری دارد.