به گزارش روابط عمومی بیمارستان خانواده اصفهان،ب بیشتر بدانید! دوشنبه 29 دی 1399

امسال هپاتیت را ج بیشتر بدانید! دوشنبه 29 دی 1399

ترس، ن بیشتر بدانید! دوشنبه 29 دی 1399

تا چند ماه گذشته، بیشتر بدانید! دوشنبه 29 دی 1399

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خانواده اصفهان،به مناسبت میلاد باسعادت حضرت زینب(س) و بزرگداشت مقام شامخ پرستار ، مدیرعامل ، رییس و معاونین بیمارستان با پرستاران شاغل در بخش های مختلف بیمارستان  دیدار و با اهدا گل و کیک از یکایک این عزیزان بابت زحمات شبانه روزی و تلاشهای بی شائبه ایشان قدردانی نموده

به گزارش روابط عمومي بيمارستان خانواده اصفهان، روز هفدهم نوامبر (26 آبان) با توجه به اهميت موضوع در نظام ارائه خدمات سلامت به نام روز جهاني نوزاد نارس نامگذاري شده است.

به همین مناسبت مراسم گرامیداشتی با حضور مدیریت بیمارستان ، همکاران بخش نوزادان و NICU با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار گردید.

برگزاری مانور بحران در بیمارستان

همزمان با شیوع گسترده ویروس کرونا و روند رو به رشد تعداد بیماران بستری مبتلا به کرونا در بیمارستان خصوصی خانواده اصفهان ،مانور بحران در بخش های مربوطه برگزار گردید.

مدیر شعب بانک صادرات استان اصفهان جناب آقای مهدی میری جهرمی به اتفاق معاونین و هیات همراه با مدیرعامل بیمارستان تخصصی خانواده اصفهان دیدار و پیرامون توسعه همکاری های مالی گفتگو و رایزنی کردند.

رهبر انقلاب با اشاره به سخت‌تر و پراضطراب‌تر شدن کار پرستاران در دوران کرونا به دلیل احتمال ابتلاء و خطر واگیری، گفتند: مجاهدتی که پرستاران در این مدت انجام دادند، آنها را در چشم مردم، عزیزتر و شرافتمندتر از همیشه کرد.

به مناسبت 14 نوامبر، 24 آبان روز جهانی اتاق عمل تیم مدیریت بیمارستان خانواده اصفهان با حضور در اتاق عمل بیمارستان با پرسنل اتاق عمل دیدار نموده و این روز را به پرسنل اتاق عمل  به ویژه تکنولوژیست های جراحی تبریک گفته و  از خداوند متعال برای ایشان ، موفقیت روزافزون و سلامتی مسألت داشتند .

به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایران "سبا" از تاریخ 24 الی 30 مهرماه 1399 و هفته ملی سلامت روان از تاریخ 18 الی 24 مهرماه 1399 و در راستای ارتقاء سلامت کارکنان؛ مراسمی در سالن اجتماعات بیمارستان خانواده با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار گردید.

باتوجه به شیوع بیماری کووید 19 و ممنوع بودن ملاقات برای بیماران بستری و با عنایت به این که یکی از فضائل اخلاقی و نشانه‌های اخلاق حسنه و حسن سلوک با مردم ، عیادت از بیماران است ، مدیریت بیمارستان تخصصی خانواده اصفهان

آیین بدرقه و خداحافظی همیشگی با خانم فرحناز محمدی از پرستاران سخت کوش بخش اورژانس بیمارستان تخصصی خانواده اصفهان با حضور مدیریت بیمارستان و جمعی از همکاران درمانی ، اداری و پزشکان بیمارستان روز یک شنبه مصادف با شانزدهم آذرماه در محوطه بیمارستان برگزار گردید.

نشست هم اندیشی با حضور پرسنل کلینیک دندانپزشکی در سالن اجتماعات بیمارستان تخصصی خانواده اصفهان برگزار گردید.

به مناسبت اول اکتبر، 7 مهرماه مصادف با روز جهانی قلب مراسمی در فضای باز بیمارستان خانواده با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی برگزار گردید

پروفسور مسعود سلیمانی ، دکترای هماتولوژی آزمایشگاهی و بانک خون و پژوهشگر حوزه سلول‌های بنیادی و از دانشمندان برجسته کشور به همراه جمعی از پزشکان در بیمارستان خانواده حضور یافتند

روز حسابدار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خانواده؛ همزمان با 15 آذر ماه و به مناسبت گرامی داشت روز حسابدار ،تیم مدیریت بیمارستان با همکاران واحدهای مالی و حسابداری دیدار و از زحمات ایشان تقدیر به عمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی، به مناسبت 18 آبان ماه مصادف با روز ملی کیفیت، از پرسنل واحد بهبود کیفیت بیمارستان خانواده اصفهان تقدیر و تشکر به عمل آمد.

مدیرعامل و ریاست بیمارستان تخصصی خانواده اصفهان از زحمات سرکارخانم دکتر مینا قدیری در زمان تصدی مدیریت گروه متخصصین زنان و ریاست بلوک زایمان بیمارستان خانواده تقدیر و تشکر به عمل آوردند.

به مناسبت زادروز پزشک ، فیلسوف و شیمی دان بزرگ ایران ، زکریای رازی و روز داروساز ، مدیریت محترم بیمارستان تخصصی خانواده اصفهان در داروخانه حضور یافته و این روز را به کلیه همکاران شاغل در داروخانه تبریک گفته و برای ایشان موفقیت روزافزون و سلامتی آرزو نمودند .

در تاریخ 99/9/9 رند ترین روز سال 1399 از همکاران بازنشسته بیمارستان تخصصی خانواده تجلیل به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خانواده اصفهان با توجه به شیوع بیماری کرونا و محدودیت های به وجود آمده و عدم امکان برگزاری مراسم های جمعی

به گزارش روابط عمومی ، همزمان با 17 آبان 8 نوامبر مصادف با روز جهانی رادیولوژی از پرسنل زحمتکش واحدهای رادیولوژی و سی تی اسکن بیمارستان خانواده ،تقدیر و تشکر به عمل آمد .

محمد حسین غضنفری مدیرعامل شرکت خدمات بهداشتی و درمانی صنایع اصفهان در پیامی ، درگذشت دکترحسن ابن الشهیدی از پیشکسوتان جامعه پزشکی،مدیر گروه متخصصین قلب و رئیس بخش سی سی یو بیمارستان خانواده اصفهان را تسلیت گفت.

به مناسبت فرا رسیدن خجسته زادروز طبیب نام آور ایرانی حکیم ابو علی سینا و روز پزشک ،مدیریت محترم بیمارستان در بخش های مختلف ، حضور یافته و ضمن آروزی سلامتی و موفقیت روزافزون با اهدا شاخه های گل این روز را به پزشکان فرهیخته و ارجمند بیمارستان تبریک گفتند