بخش های بیمارستان

واحدهای پلی کلینیک

واحد های پاراکلینیک

دپارتمان بین الملل

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خانواده اصفهان ،همزمان با پنجم اسفندماه، سالروز میلاد دانشمند بزرگ ایرانی خواجه نصیرالدین طوسی و روز ملی مهندس مراسم گرامیداشتی با حضور مدیریت بیمارستان و جمعی از مهندسین با رعایت پروتکل های بهداشتی در دفتر ریاست بیمارستان برگزار گردید .

گرامیداشت سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خانواده ، همزمان با میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س)  و روز مادر ، مسئولین بیمارستان از بانوان بستری در بیمارستان که لحظه باشکوه مادرشدن را در روز مادر تجربه نمودند ،عیادت نموده و ضمن اهدای گل به مناسبت فرا رسیدن روز مادر سعادت و سلامت ایشا را از درگاه خداوند خواستار شدند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خانواده اصفهان،به مناسبت میلاد باسعادت حضرت زینب(س) و بزرگداشت مقام شامخ پرستار ، مدیرعامل ، رییس و معاونین بیمارستان با پرستاران شاغل در بخش های مختلف بیمارستان  دیدار و با اهدا گل و کیک از یکایک این عزیزان بابت زحمات شبانه روزی و تلاشهای بی شائبه ایشان قدردانی نموده

مجاهدت پرستاران آنها را در چشم مردم شرافتمندتر از همیشه کرد

رهبر انقلاب با اشاره به سخت‌تر و پراضطراب‌تر شدن کار پرستاران در دوران کرونا به دلیل احتمال ابتلاء و خطر واگیری، گفتند: مجاهدتی که پرستاران در این مدت انجام دادند، آنها را در چشم مردم، عزیزتر و شرافتمندتر از همیشه کرد.

مراسم وداع با فرحناز محمدی پرستار سخت کوش بیمارستان خانواده

آیین بدرقه و خداحافظی همیشگی با خانم فرحناز محمدی از پرستاران سخت کوش بخش اورژانس بیمارستان تخصصی خانواده اصفهان با حضور مدیریت بیمارستان و جمعی از همکاران درمانی ، اداری و پزشکان بیمارستان روز یک شنبه مصادف با شانزدهم آذرماه در محوطه بیمارستان برگزار گردید.

مراسم بزرگداشت روز حسابدار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خانواده؛ همزمان با 15 آذر ماه و به مناسبت گرامی داشت روز حسابدار ،تیم مدیریت بیمارستان با همکاران واحدهای مالی و حسابداری دیدار و از زحمات ایشان تقدیر به عمل آوردند.

تجلیل از همکاران بازنشسته در تاریخ ۹۹/۰۹/۰۹

در تاریخ 99/9/9 رند ترین روز سال 1399 از همکاران بازنشسته بیمارستان تخصصی خانواده تجلیل به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خانواده اصفهان با توجه به شیوع بیماری کرونا و محدودیت های به وجود آمده و عدم امکان برگزاری مراسم های جمعی

خدمات تخصصی ما

جراحی اورولوژی

جراحی مغز و اعصاب

جراحی ارتوپدی

زایمان طبیعی و سزارین

بیانیه چشم انداز بیمارستان تخصصی خانواده اصفهان

بيمارستان خانواده، خانواده اي است شنوا و پاسخگو، با محيطي خلاق و نوآور، خاطره ساز در مراقبت، اميدساز در درمان و نجات‌بخش بيماران، با هوشمندي و فناوري بالا، و فراهم‌كننده برترين خدمات كيفي در تراز ملّي در سطح استان اصفهان.

دکتر مجید طالبی انارکی

متخصص داخلی

فوق تخصص گوارش و کبد بزرگسالان

دکتر مریم افقهی

متخصص زنان زایمان و نازایی

دارای گواهینامه لاپاراسکپی و هیستروسکپی

دکتر مهدی طهمورث پور

متخصص جراحی عمومی

دکتر الهام فردین پور

متخصص زنان و زايمان و نازايي

دکتر داریوش عزیزی

متخصص اعصاب و روان

دکتر رضا پورخلیلی

متخصص جراحی مغز و اعصاب، نخاع و ستون فقرات

دکتر مینا قدیری

متخصص زنان زایمان و نازایی

دکتر شهرام همتیان

متخصص ارتوپدي ، جراح زانو

آموزش به بیمار

14 نوامبر؛ روز جهانی دیابت

نماد دايره آبي ديابت، نشان اتحاد جهاني براي مبارزه عليه ديابت است. دیابت یک عارضه ناشى از اختلال در تولید و یا عملکرد انسولین در بدن است. انسولین هورمون یا ماده‌اى است که در لوزالمعده (پانکراس) تولید مى‌شود و سلول‌ها را قادر مى‌سازد تا گلوکز را از خون بگیرد و براى تولید انرژى استفاده کنند.

17 آبان  روز جهانی رادیولوژی نام گذاری شده است .

سی تی اسکن یا اسکن CAT، آزمایش های ویژه ای با اشعه X است که با استفاده از اشعه ایکس و یک کامپیوتر، تصاویر مقطعی از بدن تهیه می کند.. سی تی اسکن می تواند به پزشکان در تشخیص بیماری ها کمک کند تا توده ها یا تومورهای کوچک را تشخیص دهند.

امسال هپاتیت را جدی‌تر بگیرید/شعار روز جهانی هپاتیت سال ۲۰۲۰

روز ۲۸ جولای هر سال به‌ منظور افزایش آگاهی از بیماری هپاتیت ویروسی و التهابات کبدی ناشی از آن که منجر به بروز طیف وسیعی از مشکلات سلامت هم‌‎چون سرطان کبد می‌شود، به ‌عنوان روز جهانی هپاتیت نامگذاری شده است.

ترس، نگرانی و اضطراب پاسخهای طبیعی هستند که هر فرد به تهدید های احساس شده، و یا در مقابله با ناشناخته ها و بلاتکلیفی ها از خود نشان میدهد.

بیمارستان خصوصی خانواده اصفهان با هدف تأمین و ارتقای سلامت جامعه در ارائه خدمات درمانی به مردم شریف اصفهان و استان­های همجوار، پیوسته تلاش می­نماید.

سرمایه­ های انسانی ارزشمند بیمارستان به ویژه پزشکان برای ارائه خدمات کیفی، ایمن و بیمار محور در زمینه پیشگیری، تشخیص و درمان بر اساس استانداردهای ملی و بین­ المللی در حوزه درمان مجدانه می کوشند